Dezinfecție Craiova

Autentic DDD se angajează să ofere servicii de dezinfecție la cele mai înalte standarde de pregătire profesională pentru a asigura un mediu sigur și sănătos atât pentru clienții comerciali, cât și pentru persoanele fizice din Craiova și într-o rază de 150 de kilometri în jur.

Înțelegem importanța crucială a unui mediu curat și dezinfectat, mai ales în contextul actual, când prevenirea răspândirii bolilor este esențială pentru sănătatea comunității. Autentic DDD utilizează metode eficiente și soluții avizate de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, garantând astfel servicii de dezinfecție care respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Dezinfectie Craiova
Deinfectie Craiova

Servicii dezinfecție

Fie că este vorba de o nevoie zilnică, lunară sau trimestrială, ne adaptăm ofertele la cerințele specifice ale fiecărui client și contextului său unic, oferind consiliere gratuită și tratament personalizat. Serviciile noastre de dezinfecție vizează atât prevenirea, cât și combaterea eficientă a microorganismelor periculoase în diverse spații:

1. Spitale și alte unități sanitare;
2. Spații publice și mijloace de transport;
3. Parcuri și aeroporturi;
4. Adăposturi de animale și saloane de înfrumusețare;
5. Și multe altele.

Metodele noastre

Aplicăm metode de dezinfecție atât fizice, cât și chimice, adaptate fiecărui spațiu și situație în parte. Dezinfecția noastră se împarte în trei niveluri, în funcție de eficacitate și de nevoile specifice ale fiecărui client:

1. Dezinfecție de nivel înalt: Distrugere totală a microorganismelor, inclusiv a sporilor.
2. Dezinfecție de nivel intermediar: Eliminarea microorganismelor, cu excepția sporilor.
3. Dezinfecție de nivel scăzut: Reducerea numărului de microorganisme la un nivel care nu prezintă riscuri pentru sănătate.

De ce să alegeți Autentic DDD pentru serviciile de dezinfecție?

Expertiză

Echipa noastră calificată și experimentată este pregătită să facă față oricărei provocări.

Siguranță

Utilizăm doar produse și metode avizate, sigure pentru oameni, animale și mediu.

Flexibilitate

Program de lucru non-stop și capacitatea de a oferi intervenții rapide în caz de urgență.

Garanția serviciilor Autentic DDD

Oferim garanție pentru toate serviciile noastre de dezinfecție, certificată printr-un proces-verbal de executare a lucrărilor, care servește ca dovadă oficială a calității și conformității serviciilor prestate. Programul nostru de lucru flexibil și non-stop ne permite să răspundem prompt și eficient la orice solicitare, asigurând intervenții rapide în regim de urgență.

Prin abordarea noastră personalizată și respectând cele mai stricte standarde de siguranță, garantăm eliminarea eficientă a tuturor agenților patogeni, protejându-vă astfel sănătatea și pe cea a celor din jur. Experiența noastră vastă în domeniul sanitar și angajamentul față de calitate ne permit să oferim soluții adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, acoperind o gamă largă de locații și situații.

Dezinfectie

Cere o ofertă

Indiferent de amploarea sau tipul de dezinfecție necesar, Autentic DDD este partenerul de încredere pe care vă puteți baza. Contactați-ne astăzi pentru o evaluare gratuită și pentru a discuta cum vă putem ajuta să creați un mediu mai sigur și mai sănătos.

    Tip intervenție

    to top