De ce Autentic DDD?

Compania AUTENTIC – DDD oferă servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Dispunem de personal calificat și garantăm calitatea serviciilor de dezinsecție efectuate.

Cu ajutorul nostru, veți scăpa cu siguranță de dăunătorii care aduc anual pierderi economice și materiale, atât persoanelor fizice, cât și firmelor. Insectele sunt purtătoare de numeroși agenți patogeni ce duc la apariția diverselor boli transmisibile.

Lucrează cu profesioniștii!

Suntem o firmă autorizată și agreată de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Scopul nostru este de a continua să oferim cele mai bune servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Activitatea pe care o prestăm are ca obiectiv principal combaterea vectorilor generatori de disconfort și cu risc epidemiologic, în scopul prevenirii îmbolnăvirilor și a daunelor generate de aceștia.

Serviciile trebuie efectuate regulat, atât pentru distrugerea definitivă a insectelor dăunătoare și purtătoare de boli, cât și pentru a preveni apariția lor în casele și proprietățile noastre.

De ce Autentic DDD?

Profesionalism

Suntem o firmă autorizată, cu personal calificat și dedicat să oferim cele mai bune servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Eficacitate

Ne angajăm în lupta împotriva dăunătorilor ce aduc pierderi economice și materiale, precum și riscuri pentru sănătate.

Siguranță

Utilizăm produse și metode avizate, sigure pentru oameni și mediul înconjurător.

Prevenție

Recomandăm efectuarea serviciilor noastre regulat, pentru a distrugere definitivă a insectelor și prevenirea reapariției lor.

Lucrează cu profesioniștii!

Contactează-ne la 0720.607.123 sau prin email la info@autenticddd.ro pentru o evaluare GRATUITĂ și personalizată a nevoilor tale.

to top