Deratizare Craiova

La Autentic DDD, înțelegem provocările și riscurile pe care le prezintă infestările cu rozătoare. Suntem aici pentru a oferi soluții de deratizare sigure și eficiente pentru protejarea sănătății și proprietății dumneavoastră în Craiova și într-un perimetru de 150 km. Cu o experiență vastă în combaterea rozătoarelor, echipa noastră profesională este pregătită să răspundă prompt și eficient oricăror nevoi de deratizare.

Obiectivul principal al serviciilor noastre de deratizare este eliminarea și prevenirea infestărilor cu rozătoare, creând un mediu sigur și sănătos pentru dumneavoastră și cei dragi. Utilizăm metode și tehnologii avansate, adaptându-ne la specificul fiecărui spațiu, fie că este vorba despre locuințe, spații comerciale sau instituții.

Deratizare Craiova

Serviciul de deratizare include

Intervenții la interior și exterior

Acționăm atât în interiorul clădirilor, cât și în exterior, pentru a elimina sursele de adăpost ale rozătoarelor și a preveni accesul acestora.

Metode de deratizare

Oferim soluții profilactice, pentru prevenirea infestărilor, și terapeutice, pentru combaterea activă a rozătoarelor, prin metode mecanice (capcane, aparate cu ultrasunete) și chimice (momeli sigure și eficiente).

Procesul de lucru

La Autentic DDD, abordăm fiecare provocare cu seriozitate și profesionalism, asigurând servicii de deratizare eficiente și sigure în Craiova și în zonele înconjurătoare, într-un perimetru de 150 de kilometri.

Evaluare și inspecție inițială

Procesul nostru începe cu o evaluare gratuită și o inspecție amănunțită a locației dumneavoastră. Aceasta ne permite să identificăm specificul infestării și să stabilim cel mai eficient plan de acțiune. Înțelegem importanța unei intervenții rapide, de aceea suntem gata să răspundem nevoilor dumneavoastră non-stop, adaptându-ne la orice situație.

Planificare personalizată

După evaluarea inițială, dezvoltăm un plan personalizat de deratizare, alegând cele mai adecvate metode și produse pentru situația dumneavoastră specifică. Fie că este vorba despre soluții mecanice, cum ar fi capcanele și aparatele cu ultrasunete, fie de tratamente chimice cu momeli, ne asigurăm că abordarea noastră este atât eficientă, cât și respectuoasă față de sănătatea oamenilor și animalelor.

Intervenție rapidă și eficientă

Echipa noastră de specialiști este pregătită să intervină rapid, aplicând tratamentul ales în mod profesionist, pentru a elimina definitiv rozătoarele. Serviciile noastre sunt executate în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță, urmând strict normele impuse de Ministerul Mediului.

Monitorizare și prevenție

După deratizare, oferim monitorizare continuă pentru a preveni reapariția dăunătorilor. Ne angajăm să revenim și să ajustăm tratamentul dacă este necesar, fără costuri suplimentare, până la eliminarea completă a problemelor.

Documentație și conformitate

La finalul serviciilor de deratizare, elaborăm un proces-verbal detaliat, care include toate informațiile relevante despre intervenție: data, cantitatea și tipul soluțiilor folosite, metodele aplicate și altele. Acest document este esențial pentru a demonstra conformitatea cu reglementările în vigoare și pentru inspecțiile efectuate de organele competente.

Garanția Autentic DDD

Suntem atât de încrezători în calitatea serviciilor noastre de deratizare, încât oferim garanție pe toată durata contractului. Dacă dăunătorii reapar, ne angajăm să revenim și să rezolvăm problema, fără costuri suplimentare.

Legislație

1. Legea nr. 3/1978 privind asigurarea sănătății publice; abrogată de Legea privind reforma în domeniul sănătății nr. 95/2006 din data de 28 mai 2006;
2. Legea nr. 5/1982 privind protecția plantelor cultivate, a pădurilor și regimul pesticidelor; abrogată de Ordonanța nr 41/2007 din data de 7 septembrie 2007, pentru comercializarea produselor de protecție a plantelor, precum și pentru modificarea și abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitar;
3. Ordinul MS nr. 536/1997, care prevede efectuarea lucrărilor de dezinsecție ori de câte ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni, iar deratizarea se va face la nevoie (Ordinul MS nr. 536/1997 este în vigoare);
4. Legea nr. 100/26.05.1998 privind asistența de sănătate publică; abrogată de Legea nr. 95/2006 din data de 28 mai 2006 (Legea privind reforma în domeniul sănătății);
5. Legea nr. 344/31.05.2002 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele legale de igienă și sănătate publică: art. 11 – este contravenție și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 8.000 RON, neefectuarea periodică, conform normelor de igienă, a dezinsecției și deratizării.

Cere o ofertă

Dacă vă confruntați cu o problemă de infestare sau doriți să preveniți apariția rozătoarelor, echipa Autentic DDD este aici pentru a vă ajuta cu servicii de deratizare. Oferim soluții personalizate pentru fiecare client, garantând eficiența și satisfacția dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a programa o intervenție sau pentru a discuta nevoile dumneavoastră specifice de deratizare în Craiova.

    Tip intervenție

    to top